fbpx

Κιρσοί στα Πόδια: Διάγνωση και Θεραπεία με το Νέο Laser 1940

Οι παθολογικά διατεταμένες φλέβες, των οποίων οι βαλβίδες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, αποτελούν την πάθηση των κιρσών στα πόδια. Η δημιουργία των αντιαισθητικών κιρσών στα πόδια προκύπτει συνήθως κάτω από το γόνατο και στο μηρό, εξαιτίας της παλινδρόμησης μιας σημαντικής ποσότητας αίματος προς τα πόδια και όχι προς της καρδιά, όπως θα έπρεπε.

 

Κιρσοί στα Πόδια: Διάγνωση

Η σωστή και έγκαιρη διάγνωση των κιρσών στα πόδια και η εφαρμογή της σωστής θεραπείας έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Η βελτίωση είναι σταδιακή και επιτυγχάνεται σε βάθος χρόνου. Ένας εξειδικευμένος και έμπειρος αγγειοχειρουργός είναι σε θέση να αξιολογήσει τη νόσο σας και, μετά από προσεκτική κλινική εξέταση στα πόδια και υπερηχογραφικό έλεγχο (έγχρωμο τρίπλεξ), να σας ορίσει την κατάλληλη θεραπεία.

Ενδείξεις της φλεβικής ανεπάρκειας και της βαρύτητας των κιρσών στα πόδια είναι η παρουσία έντονων ευρυαγγειών στον αστράγαλο, η σκληρότητα του δέρματος στην κνήμη, η υπέρχρωση, το οίδημα και η παρουσία φλεγμονής. Ακόμη, η παρουσία έλκους στο δέρμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένδειξη βαριάς μορφής φλεβικής ανεπάρκειας.

 

Κιρσοί στα Πόδια: Θεραπεία με το Νέο Laser 1940

Η εναλλακτική και ελάχιστα επεμβατική εκδοχή της σαφηνεκτομής και η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης των κιρσών στα πόδια είναι η ενδοαυλική θεραπεία με τη χρήση του Laser 1940.

ΚΙΡΣΟί ΣΤΑ ΠόΔΙΑ &Amp; ΕΝΔΟΑΥΛΙΚή ΘΕΡΑΠΕίΑ ΜΕ ΤΟ Laser 1940

Σε όλα τα στάδια της επέμβασης, η υπερηχογραφικά καθοδηγούμενη θεραπεία με το laser 1940 πραγματοποιείται με υψηλή ακρίβεια και ασφάλεια. Μέσω της εφαρμογής του Laser 1940 απευθείας στον αυλό της φλέβας η εκρίζωση της σαφηνούς αντικαθίσταται με την εξάχνωση της φλέβας.

Η νέα πρωτοποριακή ίνα που χρησιμοποιείται κατά την επέμβαση είναι η πλέον σύγχρονη και διαχέει την ακτίνα του Laser 1940 στις 360 μοίρες, επιδρώντας έτσι ομοιόμορφα σε όλη την περίμετρο του τοιχώματος της φλέβας.

ΚΙΡΣΟί ΣΤΑ ΠόΔΙΑ &Amp; ΕΝΔΟΑΥΛΙΚή ΘΕΡΑΠΕίΑ ΜΕ ΤΟ Laser 1940

Η ενδοαυλική θεραπεία με το laser 1940 για τους κιρσούς στα πόδια σε σύγκριση με τη σαφηνεκτομή υπερτερεί επειδή:

  • Η επέμβαση γίνεται με ειδική τοπική αναισθησία, είναι ανώδυνη και ασφαλής, ενώ δεν περιλαμβάνει τη χρήση ραμμάτων ούτε χειρουργικών τομών.
  • Η ενδοαυλική θεραπεία με το laser 1940 σας εγγυάται άριστα αισθητικά αποτελέσματα, καθώς μερικούς μήνες μετά το πέρας της επέμβασης τα σημάδια εξαφανίζονται.
  • Η επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες θα είναι άμεση. Θα μπορείτε να περπατάτε κανονικά μετά το πέρας της επέμβασης. Όσον αφορά την εργασία σας, θα μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτήν σε 1 με 2 ημέρες. Προτείνεται να φοράτε τις ειδικές ελαστικές κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης για 2 εβδομάδες και να μην σηκώνετε βάρη άνω των 5 κιλών.
  • Προτιμάται για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια, διότι το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι έχει 0% μετεγχειρητικό πόνο για τους ασθενείς.
  • Η ενδοαυλική θεραπεία με τη χρήση του laser 1940 παρουσιάζει μικρότερη πιθανότητα υποτροπής σε σύγκριση με την κλασσική σαφηνεκτομή.
Κιρσοί Στα Πόδια: Διάγνωση Και Θεραπεία Με Το Νέο Laser 1940

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

 

Καλέστε μας