fbpx

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΡΣΟΥΣ

Η Θεραπευτική Κόλλα στους κιρσούς αποτελεί μια ενδοαυλική, ανώδυνη και αναίμακτη τεχνική και θεραπεύει τους κιρσούς που οφείλονται σε βαλβιδική ανεπάρκεια της μείζονος ή και της ελάσσονος σαφηνούς φλέβας ή φλεβών αυτών.

H συσκευή Venaseal αποτελεί μια ενδοαυλική τεχνική για την αντιμετώπιση των κιρσών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του Ενδοαυλικού Laser σε ασθενείς που πληρούν τα κριτήρια εφαρμογής. Αυτά είναι ανατομικά και αφορούν τη διάμετρο και την πορεία της μείζονος σαφηνούς φλέβας που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία. Η μέθοδος Venaseal χρησιμοποιεί μια δυνατή ενδαγγειακή κόλλα (cyanoacrylate) για τη σύγκλιση, απορρόφηση και τελικά εξαφάνιση των φλεβών που προκαλούν τους κιρσούς. Το σύστημα Venaseal είναι επισήμως πιστοποιημένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA). Είναι αναίμακτη, και ανώδυνη και θεραπεύει τους κιρσούς που οφείλονται σε βαλβιδική ανεπάρκεια της μείζονος ή / και της ελάσσονος σαφηνούς φλέβας ή κλάδων αυτών.
M ετά την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας στο σημείο παρακέντησης εισάγεται ένας ειδικός καθετήρας που φέρει πιστόλι έγχυσης, το οποίο προωθεί την κόλλα Venaseal μέσα στη φλέβα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ολόκληρη η διαδικασία της θεραπείας ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο μέσω Υπερσύγχρονου, Υψηλής Ευκρίνειας  Έγχρωμου Υπερηχοτομογράφου. Με τον τρόπο αυτό η κόλλα τοποθετείται με ασφάλεια και ακρίβεια χιλιοστού στη θέση που επιθυμεί ο αγγειοχειρουργός. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η φλέβα αποφράσσεται από την κόλλα, η οποία απορροφάται από τον οργανισμό. Στις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο, διενεργείται ταυτόχρονα αφαίρεση κιρσών με Μικροκιρσεκτομή. Οι ασθενείς επιστρέφουν αυθημερόν στο σπίτι και στην καθημερινότητα τους χωρίς τη χρήση ελαστικών καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης.
H μέθοδος της κόλλας Venaseal θεραπεύει την ανεπάρκεια της μείζονος σαφηνούς άνωθεν και κάτωθεν  του γόνατος, της ελάσσονος σαφηνούς καθώς και  των κλάδων τους  σε όλο το μήκος τους. Πιο αναλυτικά:
  • Δεν απαιτείται γενική αναισθησία. Αρκεί η τοπική αναισθησία στο σημείο παρακέντησης.
  • Δεν είναι απαραίτητη η χρήση ελαστικών καλτσών συμπίεσης μετά την επέμβαση, παρά μόνο σε περίπτωση εκτεταμένων κιρσών
  • Είναι ανώδυνη και αναίμακτη , ακόμη και σε ασθενείς με φλεβική ανεπάρκεια κάτω από το γόνατο, ή σε ασθενείς με επιφανειακή μείζονα σαφηνή
  • Δε χρειάζεται διακοπή αντιαιμοπεταλιακών ή αντιπηκτικών φαρμάκων.
  • Επιτρέπει την άμεση επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα του.
  • Αποφεύγεται η πιθανότητα βλάβης νεύρων ή δέρματος , καθώς η μέθοδος δε χρησιμοποιεί θερμότητα.
Η σύγχρονη φλεβολογία έχει να προσφέρει λύσεις, με καλύτερη όλων την ενδοαυλική θεραπεία των κιρσών με Laser ELVeS Radial® , οι οποίες είναι ελάχιστα επεμβατικές, ανώδυνες, ιδιαίτερα αποτελεσματικές και με μεγάλη διάρκεια. Στο VenoCare Athens εφαρμόζουμε την θεραπεία με τη Κόλλα Venaseal  αλλά και όλες τις τεχνικές για την θεραπεία των κιρσών (ενδαγγειακό  laser  ELVeS Radial® , σκληροθεραπεία με αφρό, μικροφλεβεκτομές), αφού πρωτίστως συνυπολογίσουμε το μέγεθος της  διαταραχής στη κυκλοφορία του φλεβικού αίματος που υφίσταται σε όλα τα στάδια της φλεβικής ανεπάρκειας. Με αυτόν τον τρόπο προχωρούμε στην δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας για κάθε ασθενή, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται άριστα και ριζικά αποτελέσματα.
Prin-Meta-Banner
Θεραπευτική Κόλλα Στους Κιρσούς
Faq_Banner

Φωτογραφικό Άλμπουμ «πριν-μετά»

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία για μεγέθυνση

VENOCARE ATHENS

Θεραπευτική Κόλλα Στους Κιρσούς

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλέστε μας