fbpx

Ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με laser: Η σύγχρονη επιλογή

Η ανώδυνη ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με laser αποτελεί μια αναίμακτη επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία με υπερηχογραφική καθοδήγηση και απόλυτη ασφάλεια. Είναι η σύγχρονη επιλογή που εμπιστεύονται σε όλο τον κόσμο για τα σίγουρα αποτελέσματα της στην ουσιαστική αντιμετώπιση των κιρσών.

Η διαδικασία

Από την περιοχή της κνήμης εισάγουμε μέσα στη φλέβα την οπτική ίνα. Αποσύρουμε προοδευτικά την ίνα εφαρμόζοντας το laser που συρρικνώνει με ομοιογένεια τα φλεβικά τοιχώματα και σφραγίζει την πάσχουσα φλέβα ολοκληρωτικά. Η όλη θεραπεία διαρκεί μολις 20-45 λεπτά χωρίς να χρειάζονται ράμματα μόνο τοπική αναισθησία.

Τα πλεονεκτήματα

Η ανώδυνη ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με laser προσφέρει την πλέον σύγχρονη και κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο θεραπείας των φλεβικών κιρσών, διασφαλίζοντας:

·       Αναίμακτη θεραπεία 

·       Εντελώς ανώδυνη θεραπεία 

·       Απλούστερη πρόσβαση στη φλέβα και ασφαλέστερη θεραπεία 

·       Πολύ σύντομη θεραπεία 

·       Άμεσα αποτελέσματα και γρήγορη κινητοποίηση του ασθενούς

·       Ολοκληρωμένη θεραπευτική λύση 

·       Κορυφαία κλινική αποτελεσματικότητα (95 -99%) απόλυτα ικανοποιημένοι ασθενείς

Το αποτέλεσμα

Η διαδικασία λοιπόν όχι μόνο είναι γρήγορη και αποτελεσματική αλλά εξασφαλίζει πόδια ανάλαφρα και ανανεωμένα από κιρσούς. Μετά την επέμβαση ο ασθενής περπατάει σχεδόν αμέσως και σε 1-2 ημέρες μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα του.

Ενδοαυλική Θεραπεία Κιρσών Με Laser: Η Σύγχρονη Επιλογή

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλέστε μας