fbpx

Κιρσοί : Σύγχρονη θεραπεία με χρήση Laser

εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα

Η σύγχρονη Θεραπεία κιρσών με Laser

Την απάντηση στο θέμα των κιρσών τη δίνουμε στο VenoCare Athens με την ελάχιστα επεμβατική ενδοαυλική θεραπεία με Laser. Αποτελεί μία σύγχρονη θεραπεία που εφαρμόζεται παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία. Οι φλέβες συγκλείονται με την οπτική ενέργεια του Laser, με σεβασμό στον ιστό και χωρίς πόνο. Η επαναφορά των ασθενών στις καθημερινές τους δραστηριότητες γίνεται άμεσα και ανώδυνα με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πως προκαλούνται οι κιρσοί;

Οι κιρσοί προκύπτουν από την εκδήλωση φλεβικής ανεπάρκειας των βαλβίδων των φλεβών στα κάτω άκρα. Μια σειρά συμπτωμάτων αποτελεί το κύριο στοιχείο που οδηγεί τους ασθενείς στην αναζήτηση βοήθειας. Τα πιο γνωστά είναι το αίσθημα βάρους, η κόπωση, ο πόνος, το αίσθημα καύσου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και η εμφάνιση των ποδιών. Αν δεν θεραπευτούν μπορεί να οδηγήσουν σε οίδημα και αλλαγή στην ποιότητα του δέρματος των κάτω άκρων, έλκος ή ακόμη και θρόμβωση. Η θεραπεία κιρσών με Laser εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα.

Η σύνδεση κιρσών και κληρονομικότητας

Οι κιρσοί μπορούν να εμφανιστούν επηρεασμένοι από διάφορους παράγοντες όπως:

  • το οικογενειακό ιστορικό (κληρονομικότητα)
  • η ηλικία
  • το φύλο
  • η εγκυμοσύνη
  • το υπερβολικό βάρος
  • η έλλειψη κίνησης
  • η καθιστική ζωή
  • η ορθοστασία.
Τα βήματα προς το αποτέλεσμα με την Θεραπεία κιρσών με Laser

Για την εγγυημένη έκβαση του αποτελέσματος ο  Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου προχωρεί σε ακριβή χαρτογράφηση με υπέρηχο (Triplex) των κιρσών πριν την επέμβαση για να υπολογίσει και να σχεδιάσει την ισχύ και την ενέργεια του Laser αναλόγως της διαφορετικής κλίμακας της φλεβικής ανεπάρκειας. Όταν έρθει η ώρα του χειρουργείου πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.  Η διαδικασία γίνεται ενδοφλέβια όπου από την περιοχή της κνήμης εισάγεται η οπτική ίνα στη σαφηνή φλέβα, η οποία προωθείται ως το ύψος της συμβολής και σταδιακά αποσύρεται, διαχέοντας το Laser. Η φλέβα συρρικνώνει και σφραγίζει και έτσι η κυκλοφορία αίματος αποκαθίσταται.

Η θεραπεία κιρσών με Laser δεν παίρνει πάνω από 40 λεπτά και η κινητοποίηση είναι άμεση.

Μετά την επέμβαση μπορούμε να προχωρήσουμε σε λύση και άλλων θεμάτων όπως ευρυαγγείες με σκληροθεραπεία με αφρό ή μικροθερμοπηξία.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς κιρσούς είναι εδώ

Η αναίμακτη και ανώδυνη ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με Laser στο VenoCare Athens με την έμπειρη καθοδήγηση του κ. Αλέξανδρου Ματθαίου δίνει αποτελέσματα που είναι άμεσα και χωρίς τομές ή ράμματα. Ο πόνος και τα ενοχλήματα που οφείλονταν στους κιρσούς, επιτέλους υποχωρούν, ενώ και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο με ταχύτατη κινητοποίηση στην καθημερινότητα.

Σύγχρονη Θεραπεία Κιρσών Με Laser - Εξασφαλίζοντας Άριστα Αποτελέσματα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλέστε μας