fbpx

Κιρσοί Τέλος: 5 Ασθενείς μας Περιγράφουν πως Έλυσαν Για Πάντα το Πρόβλημα

 

Οι κιρσοί αποτελούν ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται  σε μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες. Παρακάτω ακολουθούν πραγματικές μαρτυρίες  5 γυναικών (και σε video), οι οποίες έλυσαν το συγκεκριμένο πρόβλημά τους. Οι γυναίκες αυτές επισκέφτηκαν τον Αλέξανδρο Ματθαίου, εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό για τους κιρσούς και τη φλεβική ανεπάρκεια. Η επιλογή της θεραπείας ήταν η ενδοαυλική θεραπεία με laser. Δείτε και διαβάστε λοιπόν παρακάτω τις μαρτυρίες τους.

 

Μαρτυρία 1:

«Θα μπορούσα να μιλάω ατελείωτες ώρες για τον κύριο Ματθαίου. Είναι εξαιρετικός όχι μόνο σαν άνθρωπος, αλλά και σαν γιατρός. Καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία, λέγοντας ότι αρχικά έκανα ένα χειρουργείο, επειδή είχα αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχα πάθει θρόμβωση στο δεξί μου πόδι και ο κύριος Ματθαίου με ανέλαβε στο δεύτερο χειρουργείο. Κάναμε μαζί ένα χειρουργείο πολύ πιο απλό απ’ ό,τι ήταν το πρώτο και έχω να πω ότι στο πρώτο χειρουργείο ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ μέχρι να επανέλθω, διότι είχα φτάσει σε τερματικά στάδια υγείας. Η θρόμβωση είχε προχωρήσει, η οποία μου είχε δημιουργήσει επιπλοκές στον τρόπο ζωής μου, δηλαδή στον τρόπο να μπορώ να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητά μου και να γίνω όπως ήμουν πριν. Έκανα τουλάχιστον ενάμιση χρόνο για να μπορέσω να γίνω όπως ήμουν και να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητά μου. Ο κύριος Ματθαίου με έκανε να νιώσω ξανά νέα, δυνατή και υγιής».

 

Πατήστε το video παρακάτω, για να δείτε τις μαρτυρίες των  γυναικών:

 

Μαρτυρία 2:

«Είχα έντονο πρόβλημα, καθώς είχα τρεις αλλεπάλληλες εγκυμοσύνες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Να είναι καλά τα παιδάκια μου! Οι κιρσοί ήταν πάρα πολύ άσχημοι, τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά, καθώς είμαι φαρμακοποιός και έμενα όρθια για πολλές ώρες. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε αυτή η μέθοδος. Στο δρόμο μου βρέθηκε ο κύριος Ματθαίου, ο οποίος σε κερδίζει τόσο σαν άνθρωπος, όσο και σαν επιστήμονας. Μου έδειξε αυτόν τον τρόπο που ενώ δεν χώραγε στο πρόγραμμά μου, κανονίστηκε το γρηγορότερο δυνατό. Μου έδωσε λύση την ίδια μέρα. Εγώ έκατσα στο νοσοκομείο νομίζω τρεις ώρες το πολύ. Έκανα ενδοαυλικό laser και στα δύο πόδια. Γύρισα στη δουλειά μου το απόγευμα και στα παιδάκια μου το βράδυ. Ζω μία χαρά χωρίς εκείνες τις κάλτσες που μου στερούσαν την ελευθερία επιλογής ρούχων και τη φυσιολογική μου ζωή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Κανένα πρόβλημα, κανένας πόνος, κανένα σημάδι! Μια χαρά!».

 

Μαρτυρία 3:

«Γνώρισα τον κύριο Ματθαίου μέσω της μητέρας μου. Έκανε και εκείνη μία παρόμοια εγχείρηση και έτσι πήρα το θάρρος να πάω να δω και εγώ το πρόβλημα που είχα με τον κιρσό. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι δεν είναι κάτι επίπονο, ούτε χρονοβόρο. Τελειώσαμε από το νοσοκομείο την ίδια μέρα σχεδόν. Συνέχισα τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου από το ίδιο απόγευμα. Δεν πόνεσα. Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πάρα πολύ αρχικά, αλλά είδα ότι ήταν κάτι τελείως ανώδυνο και είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό».

 

Μαρτυρία 4:

«Είχα φοβερό πρόβλημα με κιρσούς και στα δύο πόδια, το οποίο δημιουργήθηκε στις εγκυμοσύνες και σταδιακά χειροτέρευε. Το επιβάρυνε πολύ και η δουλειά μου, γιατί είναι δουλειά μπροστά σε υπολογιστή και καθιστή, οπότε σε μέρες με φόρτο εργασίας εμένα ακούνητη για ώρες και δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Πονούσα, το οποίο μου χειροτέρευε πολύ την ποιότητα ζωής μου. Αναγκαζόμουν να ακυρώνω πράγματα, να χάνω ταξίδια και να μην μπορώ να συμμετέχω σε δραστηριότητες. Φοβόμουνα να κάνω χειρουργείο. Και αυτό μέχρι να γνωρίσω τον κύριο Ματθαίου. Μου τον σύστησε μία φίλη, που είχε κάνει και στα δύο πόδια χειρουργείο και ήταν πολύ ευχαριστημένη και μου είπε ότι είναι ο καλύτερος. Ο κύριος Ματθαίου επιβεβαίωσε απόλυτα αυτό το χαρακτηρισμό τελικά. Εκτός του ότι μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την αρχή, γιατί φαίνεται ότι είναι άνθρωπος που γνωρίζει απόλυτα αυτό που κάνει. Τελικά, και όταν έκανα τα χειρουργεία πήγαν όλα ακριβώς όπως μου τα είχε πει. Το πιο σημαντικό για εμένα ήταν που σηκώθηκα αμέσως, περπάτησα και κατέβηκα στην καφετέρια του νοσοκομείου που με περιμένουν τα παιδάκια μου. Από τότε που χειρουργήθηκα, τον συστήνω και εγώ σαν τον καλύτερό».

 

Κιρσοί Τέλος: 5 Ασθενείς Μας Περιγράφουν Πως Έλυσαν Για Πάντα Το Πρόβλημα

 

Μαρτυρία 5:

«Έκανα αυτή τη μέθοδο με το ενδοαυλικό laser στο δεξί μου πόδι, ενώ στο αριστερό έκανα σκληροθεραπεία με αφρό και μικρές φλεβεκτομές. Το χειρουργείο βέβαια ήταν πάρα πολύ απλό. Έγινε με μέθη. Μπορώ να σας πω ότι δεν υπήρξαν ράμματα καθόλου. Υπήρξαν πολύ μικρές τρυπούλες, οι οποίες εξαφανίστηκαν αμέσως, διότι ήταν σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας. Και βέβαια μετά το χειρουργείο, ανεβαίνοντας στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μέσα σε μισή ώρα σηκώθηκα και περπάτησα κανονικά, οπότε επανήλθα ξανά στις δραστηριότητές μου. Αξιόλογο είναι να αναφέρω ότι πριν από ένα με ενάμιση χρόνο, προέκυψε μία εγκυμοσύνη που φοβόμουν ότι μπορεί να έχω ξανά προβλήματα. Δεν υπήρξε όμως κανένα μα κανένα πρόβλημα! Εξακολουθώ να πηγαίνω στο ιατρείο του κυρίου Μαρτίου, γιατί έχω πολλές ευρυαγγείες, τις οποίες όμως της θεραπεύει με σκληροθεραπεία με υγρό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη».

 

Κιρσοί Τέλος: 5 Ασθενείς Μας Περιγράφουν Πως Έλυσαν Για Πάντα Το Πρόβλημα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

 

Καλέστε μας