fbpx

Κιρσοί Κόστος: Η σωστή και οριστική αντιμετώπιση μειώνει το κόστος θεραπείας σας

 

Στη σημερινή εποχή με τις οικονομικές δυσκολίες, οι γιατροί προσπαθούν να προσφέρουν πιο οικονομικά προσβάσιμες υπηρεσίες στους ασθενείς. Παρ’ όλα αυτά, στην προσπάθειά τους για τη μείωση του κόστους, δεν πρέπει να αφήνουν να υπονομεύεται η ποιότητα και η ασφάλεια της ζωής του ασθενούς. Στο Venocare Athens, ο έμπειρος Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του και σε συνδυασμό με τον προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό που διαθέτουν, μπορεί να διαγνώσουν και να αντιμετωπίσουν τους κιρσούς στο πόδι με ευκολία και χωρίς κανένα πόνο.

 

Κιρσοί Κόστος: Γιατί είναι απαραίτητη η ορθή θεραπεία τους;

Οι κιρσοί εμφανίζονται στις επιφανειακές φλέβες του ποδιού όταν το αίμα που λιμνάζει σε αυτές τους προκαλεί διόγκωση και παίρνουν μια σχοινοειδή μορφή, πιθανώς με κάποιες ελικώσεις. Πέρα από αισθητικό πρόβλημα, οι κιρσοί μπορούν να προκαλέσουν συμπτώματα, όπως πόνο, κούραση, κράμπες, κάψιμο και φαγούρα. Επιπρόσθετα, οι κιρσοί μπορεί να επηρεάσουν τη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος, καθώς αυξάνουν σημαντικά την πίεση μέσα στις φλέβες και το αίμα κινείται με πιο αργούς ρυθμούς από το κανονικό. Συνήθως, συνδέονται με 1 από τις κεντρικές επιφανειακές φλέβες στο πόδι, οι οποίες παρουσιάζουν ανεπάρκεια. Η θεραπεία των κιρσών αποτρέπει την εμφάνιση ή την επέκταση των δερματικών βλαβών και των φλεβικών ελκών, και μας προστατεύει από τον κίνδυνο της φλεβικής θρόμβωσης.

 

Κιρσοί Κόστος: Ποια είναι η πιο σωστή προσέγγιση στη θεραπεία για τους κιρσούς;

Τα πλεονεκτήματα από τη σωστή θεραπευτική προσέγγιση των κιρσών είναι απεριόριστα! Για την πιο ακριβή εκτίμηση του προβλήματος, χρησιμοποιούνται προηγμένα και ειδικευμένα εργαλεία και μέσα, σχηματίζοντας έτσι την αρχική εικόνα από το μέγεθος της βλάβης. Έπειτα, απαραίτητο είναι να γίνει «Τρίπλεξ Φλεβών». Αυτή η εξέταση δείχνει την επιστροφή του αίματος προς το πόδι, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός λεπτομερούς χάρτη του προβλήματος, ο οποίος κατόπιν μας καθοδηγεί στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των κιρσών.

 

Κιρσοί Κόστος: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή θεραπείας για τους κιρσούς;

Η θεραπεία των κιρσών με χρήση laser αποτελεί την πιο προηγμένη, ανώδυνη, αναίμακτη και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας των κιρσών. Αντί για χειρουργική αφαίρεση, μια εξαιρετικά λεπτή ίνα εισάγεται μέσα στη φλέβα που πάσχει μετά από παρακέντηση, η οποία απελευθερώνει ενέργεια λέιζερ που προκαλεί συστολή των τοιχωμάτων και τελικά το κλείσιμο της φλέβας. Η κυκλοφορία του αίματος συνεχίζεται μέσω των υγιών φλεβών του δικτύου. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα και σημαντικά οφέλη για τον ασθενή.

 

ΚΙΡΣΟί ΚόΣΤΟ&Sigmaf;

 

Κιρσοί Κόστος: Γιατί πρέπει να αποφύγουμε μια θεραπεία τους που έχει χαμηλό κόστος;

Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι οι φλέβες αποτελούν κεντρικό στοιχείο του κυκλοφορικού συστήματος του ανθρώπου. Η θεραπεία των κιρσών είναι ένα ζήτημα τεράστιας σημασίας που δεν πρέπει να αγνοούμε. Δυστυχώς, στην εποχή μας, πολλές φορές η ποιότητα βρίσκεται στο περιθώριο και έρχεται δεύτερη, ενώ το κέρδος κυριαρχεί. Ωστόσο, οι κιρσοί μπορεί να έχουν πολύ πιο άμεσες και βαρύτερες συνέπειες στην υγεία και στην ποιότητα ζωής των ασθενών, εάν δεν αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση από εξειδικευμένο αγγειοχειρουργό.

 

Κιρσοί Κόστος: Ποια είναι τα μειονεκτήματα μίας μη ορθής θεραπείας για τους κιρσούς;

Υπάρχουν πολλοί γιατροί που προσφέρουν θεραπείες για κιρσούς χωρίς να έχουν καν την ειδικότητα του Αγγειοχειρουργού. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση ούτε για την ανατομία και την παθολογία των κιρσών, ούτε για τις σύγχρονες τεχνικές θεραπείας των κιρσών. Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμόσουν απλώς την τεχνική της σκληροθεραπείας με αφρό, η οποία είναι βασική επιλογή για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και των υποτροπών.

Είναι αναμφίβολο ότι τα αποτελέσματα της θεραπείας των κιρσών με σκληροθεραπεία είναι κατώτερα σε σχέση με τις σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές ενδοφλεβικές τεχνικές. Μάλιστα, στη σκληροθεραπεία μπορεί να προκύψουν αρκετές ανεπιθύμητες επιπλοκές, όπως αλλεργικές αντιδράσεις, νέκρωση του δέρματος από την καταστροφή των κυττάρων, σκλήρυνση, θρόμβωση και άλλα. Συνεπώς, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσει μια ακατάλληλη θεραπεία των κιρσών, όταν δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα θεραπείας, εν τέλει θα κοστίσουν περισσότερο στον ασθενή μακροπρόθεσμα.

 

Κιρσοί Κόστος: Η Σωστή Και Οριστική Αντιμετώπιση Μειώνει Το Κόστος Θεραπείας Σας

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

 

 

Καλέστε μας