fbpx

Κιρσοί και Φωτογραφίες

Οι κιρσοί αποτελούν ένα σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα, με τη χρήση φωτογραφιών μπορούμε έμπρακτα να σας δείξουμε τα πραγματικά αποτελέσματα των σύγχρονων ιατρικών λύσεων στο πρόβλημα των κιρσών.

Οι κιρσοί αποτελούν ένα σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα και προκύπτουν από παθολογικά διατεταμένες φλέβες των οποίων οι βαλβίδες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη. Συνήθως η πάθηση των κιρσών είναι πιο γνωστή για το αισθητικό πρόβλημα που εμφανίζει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναζητούν επιφανειακές και προσωρινές λύσεις όπως κάλυψη των ποδιών ή χρήση μακιγιάζ πολύ έντονης κάλυψης. Οι ιατρικές θεραπείες, όπου πραγματοποιούνται από έμπειρο αγγειοχειρουργό, είναι οι μόνες που μπορούν να δώσουν και εμφανισιακά και λειτουργικά μόνιμη ιατρική λύση.

Με χρήση φωτογραφιών, από δικά μας περιστατικά, μπορούμε έμπρακτα να σας δείξουμε τα πραγματικά αποτελέσματα των σύγχρονων ιατρικών λύσεων στο πρόβλημα των κιρσών. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας στιγμή και οι φωτογραφίες μπορούν να σας δείξουν το πόσο έχει το πόδι αλλάξει προς το καλύτερο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κιρσοί και θεραπείες

Οι θεραπείες πού προτείνει ο Αλέξανδρος Ματθαίου Αγγειοχειρουργός για τους κιρσούς είναι η ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με λέιζερ, η χειρουργική χωρίς τομές και η θεραπευτική κόλλα κιρσών. Ανάλογα με το περιστατικό επιλέγονται είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό για τα καλύτερα τελικά αποτελέσματα. Όπως είναι φυσικό τα αποτελέσματα και ο απαιτούμενος χρόνος για να τελειοποιηθούν διαφέρουν από θεραπεία σε θεραπεία. Σημαντικό ρόλο παίζει και σε ποιο στάδιο έχει εξελιχθεί η πάθηση. Με τη βοήθεια των φωτογραφιών από αληθινά περιστατικά, μπορείτε να έχετε γνώση πως ανταποκρίνεται η κάθε θεραπεία καθώς και το πώς το πόδι έχει επουλωθεί για να αναδείξει την εξάλειψη της φλεβικής ανεπάρκειας.

Θεραπεία κιρσών με laser

Η ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με laser αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης των κιρσών. Είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη με μεγάλη ακρίβεια. Το Laser στοχεύει απευθείας στον αυλό της φλέβας με στόχο την εξάχνωση της φλέβας. Χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή ίνα laser με κάλυψη 360 μοιρών, για ομοιόμορφη κάλυψη του περιμέτρου της φλέβας. Η επέμβαση γίνεται με ειδική τοπική αναισθησία σε περίπου 40 λεπτά, είναι ανώδυνη και ασφαλής, ενώ δεν περιλαμβάνει τη χρήση ραμμάτων ούτε χειρουργικών τομών. Μετά την  επέμβαση η επιστροφή στην καθημερινότητα μπορεί να είναι άμεση. Συνήθως συνιστάται η χρήση ειδικών καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης για δυο εβδομάδες και να μην σηκώνετε βάρη άνω των 5 κιλών για εξασφάλιση του τελικού στόχου.

Χειρουργική χωρίς τομές

Η χειρουργική χωρίς τομές (Zero Incision Therapy)ενεργεί εναντίον της παλινδρόμησης του αίματος με ανώδυνο ενδοφλέβιο laser(EVLA) αποκαθιστώντας τις συνέπειες της φλεβικής ανεπάρκειας. Ακόμα και την επόμενη ημέρα οι κιρσοί μειώνονται, η κυκλοφορία αίματος αποκαθίσταται και ο κίνδυνος εμφάνισης θρομβώσεων εξαλείφεται. Τυχόν υπολείμματα μπορούν να εξαφανιστούν μετά από λίγους μήνες με χρήση λέιζερ η σκληροθεραπείας.

Θεραπευτική κόλλα κιρσών

Η θεραπευτική κόλλα κιρσών αντιμετωπίζει τους κιρσούς με τη χρήση ειδικής κυανοακρυλικής κόλλας. Είναι πιστοποιημένη από τον αμερικανικό FDA και χρησιμοποιεί τοπική αναισθησία μόνο στο σημείο παρακέντησης. Η μέθοδος VenaSeal εισχωρεί στη φλέβα και μετατρέπεται σε κολλώδη που παραμένοντας στη φλέβα, επιτυγχάνει τον αποκλεισμό της. Αποτελεί μια ανώδυνη εναλλακτική επιλογή για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις μιας και δεν χρειάζεται η χρήση καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης μετά την επέμβαση, γεγονός που προσφέρει σημαντική ανακούφιση σε ασθενείς.

Κιρσοί Και Φωτογραφίες

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Καλέστε μας