fbpx

Φλεβίτιδα Εικόνες

 

Η φλεβίτιδα αποτελεί ένα σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα και προκύπτει από τις παθολογικά διατεταμένες φλέβες (κιρσοί), των οποίων οι βαλβίδες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη. Συνήθως, η φλεβίτιδα είναι πολύ γνωστή για το αισθητικό πρόβλημα που εμφανίζει. Αυτό έχει ως συνέπεια οι ασθενείς να αναζητούν επιφανειακές και προσωρινές λύσεις, όπως κάλυψη των ποδιών ή χρήση μακιγιάζ πολύ έντονης κάλυψης.

Οι ιατρικές θεραπείες, όπου πραγματοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο αγγειοχειρουργό, είναι οι μόνες που μπορούν να δώσουν μόνιμη ιατρική λύση τόσο σε λειτουργικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο.

Οι εικόνες που ακολουθούν παρακάτω είναι από δικά μας περιστατικά, και έτσι μπορούμε να σας δείξουμε έμπρακτα τα πραγματικά αποτελέσματα των σύγχρονων ιατρικών θεραπειών για τη φλεβίτιδα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας στιγμή και οι εικόνες μπορούν να σας δείξουν πόσο έχει αλλάξει το πόδι προς το καλύτερο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Φλεβίτιδα & Θεραπείες

Οι θεραπείες που προτείνει για τη φλεβίτιδα ο έμπειρος και εξειδικευμένος Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου είναι η θεραπεία με το ενδοαυλικό laser, η χειρουργική χωρίς τομές και η θεραπευτική κόλλα. Ανάλογα με το περιστατικό, επιλέγονται είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά για καλύτερα τελικά αποτελέσματα.

Φυσικά, τα αποτελέσματα και ο απαιτούμενος χρόνος για να τελειοποιηθούν τα πόδια διαφέρουν από θεραπεία σε θεραπεία. Πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το στάδιο που η φλεβίτιδα βρίσκεται. Με τη βοήθεια των παρακάτω εικόνων από αληθινά περιστατικά, μπορείτε να έχετε γνώση πως ανταποκρίνεται η κάθε θεραπεία καθώς και πως το πόδι έχει επουλωθεί, με αποτέλεσμα την εξάλειψη της φλεβίτιδας.

 

Θεραπεία Φλεβίτιδας με Ενδοαυλικό Laser

Η ενδοαυλική θεραπεία με laser αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης της φλεβίτιδας. Είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη με μεγάλη ακρίβεια. Το λέιζερ στοχεύει απευθείας στον αυλό της φλέβας, με σκοπό να προκαλέσει εξάχνωση της φλέβας.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 1 ΘΕΡΑΠΕίΑ ΜΕ Laser

 

Χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή ίνα laser με κάλυψη 360 μοιρών, για ομοιόμορφη κάλυψη της περιμέτρου της φλέβας. Η επέμβαση γίνεται με ειδική τοπική αναισθησία σε περίπου 40 λεπτά, είναι ανώδυνη και ασφαλής, ενώ δεν περιλαμβάνει τη χρήση χειρουργικών τομών ούτε ραμμάτων.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 2 ΘΕΡΑΠΕίΑ ΜΕ Laser

 

Μετά την επέμβαση, η επιστροφή στην καθημερινότητα μπορεί να είναι άμεση. Συνήθως, προτείνεται η χρήση ειδικών καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης για 2 εβδομάδες και να μην σηκώνετε βάρη άνω των 5 κιλών, ώστε να εξασφαλιστεί ο τελικός στόχος.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 3 ΘΕΡΑΠΕίΑ ΜΕ Laser

 

Θεραπεία Φλεβίτιδας με Χειρουργική Χωρίς Τομές

Η χειρουργική χωρίς τομές ενεργεί εναντίον της παλινδρόμησης του αίματος με ανώδυνο ενδοφλέβιο laser, αποκαθιστώντας τις συνέπειες της φλεβίτιδας.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 4 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚή ΧΩΡί&Sigmaf; ΤΟΜέ&Sigmaf;

 

Από την επόμενη κιόλας ημέρα, ο ασθενής βλέπει τα πρώτα αποτελέσματα, με την κυκλοφορία του αίματος να αποκαθίσταται και τον κίνδυνο εμφάνισης θρομβώσεων να εξαλείφεται.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚή ΧΩΡί&Sigmaf; ΤΟΜέ&Sigmaf;

 

Τυχόν υπολείμματα μπορούν να εξαφανιστούν μετά από λίγους μήνες με χρήση laser ή σκληροθεραπείας.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 6 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚή ΧΩΡί&Sigmaf; ΤΟΜέ&Sigmaf;

 

Θεραπεία Φλεβίτιδας με Θεραπευτική Κόλλα

Η θεραπευτική κόλλα αντιμετωπίζει τη φλεβίτιδα με τη χρήση ειδικής κυανοακρυλικής κόλλας. Είναι πιστοποιημένη από τον αμερικανικό FDA και χρησιμοποιεί τοπική αναισθησία μόνο στο σημείο παρακέντησης.

 

ΦΛΕΒίΤΙΔΑ ΕΙΚόΝΕ&Sigmaf; 7 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚή ΚόΛΛΑ

 

Η τεχνική VenaSeal διεισδύει στη φλέβα και μετατρέπεται σε κολλώδη ουσία, η οποία παραμένει μέσα στη φλέβα, επιτυγχάνοντας έτσι τον αποκλεισμό της. Αποτελεί μια ανώδυνη εναλλακτική επιλογή για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς δεν χρειάζεται η χρήση καλτσών διαβαθμισμένης συμπίεσης μετά την επέμβαση, γεγονός που προσφέρει σημαντική ανακούφιση στους ασθενείς.

 

Φλεβίτιδα Εικόνες

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.
Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις, έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

 

Καλέστε μας