Βιογραφικό

Ο αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 1996.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του υπηρέτησε από το 2000 έως το 2004 στην Β’ Χειρουργική του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Απότο 2004 έωςτο 2006 διετέλεσε Surgical and Vascular SHO στο Watford General Hospital, NHS Trust, London.

Από το 2006 έως το 2010 εκπαιδεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική στο Τμήμα Αγγειοχειρουργικής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετά το πέρας της ειδικότητας, εκπαιδεύτηκε στην διάγνωση των αγγειακών παθήσεων με έγχρωμο Duplex (Triplex) σε γνωστό κέντρο στην Αθήνα.

Μετεκπαιδεύτηκε στην διάγνωση και την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων στο Ιταλικό Φλεβολογικό Ινστιτούτο (Ferrara, Italy) και στο IndianaVeinCenter (Indianapolis, IND, USA).

Το 2012 ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα τις σύγχρονες Ενδαγγειακές τεχνικές στην Αγγειοχειρουργική.

Έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει επιστημονικές μελέτες σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα έχει ιδιαίτερο συγγραφικό έργο με πολλές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Από το 2011 είναι υπεύθυνος του Athens Veincare Clinic. Είναι αφοσιωμένος και ασχολείται αποκλειστικά με την διάγνωση και την αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

contactBTN

Ρωτήστε μας!

Που θα μας βρείτε

Αθήνα

  • Δ. Καρνεάδου 41, Αθήνα
  • Τ. 213-0035757

map

Χαλάνδρι

  • Δ. Λ. Πεντέλης 22, Χαλάνδρι
  • Τ. 213-0035757

map