Θεραπεία Κιρσών με Laser

Η ενδοαυλική θεραπεία κιρσών με Laser είναι η ελάχιστα επεμβατική εκδοχή της σαφηνεκτομής και αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την αντιμετώπιση των κιρσών σήμερα.

Η μέθοδος πραγματοποιείται με υψηλή ακρίβεια και ασφάλεια σε όλα τα στάδια της επέμβασης ενώ η φλέβα εξαχνώνετα μέσω της εφαρμογής ενέργειας Laser απ' ευθείας στον αυλό.

Η τεχνολογία του Laser που χρησιμοποιείται κατά την επέμβαση είναι η πλέον σύγχρονη.

Η τεχνολογία της πρωτοποριακής ίνας Elves Radial έχει ως αποτέλεσμα τη διάχυση της ακτίνα Laser στις 360 μοίρες, επιδρώντας έτσι, ομοιόμορφα σε όλη την περίμετρο του τοιχώματος της φλέβας.

Τα πλεονεκτήματα της ενδοαυλικής θεραπείας με Laser για τους κιρσούς σε σύγκριση με την σαφηνεκτομή της «παλαιάς σχολής» είναι ιδιαίτερα σημαντικά:

  • Η επέμβαση είναι ανώδυνη και γίνεται με ειδική τοπική αναισθησία ενώ ΔΕΝ περιλαμβάνει χειρουργικές τομές και ράμματα.
  • Η επέμβαση είναι εξαιρετικά ασφαλής και με ελάχιστες ή καθόλου επιπλοκές.
  • Η κινητοποίηση σας θα είναι άμεση, δηλαδή, θα μπορείτε να περπατάτε αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης.
  • Η άμεση μετεγχειρητική περίοδος είναι ανώδυνη. Σημειώνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών μας δεν λαμβάνει καθόλου παυσίπονα την ημέρα μετά την επέμβαση.
  • Μπορείτε να αποχωρήσετε από το νοσοκομείο μόλις σε μια έως δύο ώρες μετά την επέμβαση.
  • Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες σας θα είναι άμεση ενώ η επιστροφή στην εργασία σας μπορεί να γίνει σε μια με δύο ημέρες. Απαιτείται μόνο να μην σηκώνετε βάρη άνω των 5 κιλών και να φοράτε τις ειδικές ελαστικές κάλτσες για δύο εβδομάδες.
  • Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο, καθώς σε μερικούς μήνες μετά την επέμβαση τα σημάδια είναι σχεδόν ανύπαρκτα.
  • Η πιθανότητα υποτροπής μετά από την ενδοαυλική θεραπεία των κιρσών με Laser είναι μικρότερη της κλασικής σαφηνεκτομής.

Ενημερωθείτε για την ασφάλεια της ενδοαυλικής θεραπείας με Laser εδώ.


 
kirsosΟ Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου και όλοι οι συνεργάτες του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με το φλεβικό σύστημα των κάτω άκρων.