Το πρόβλημά μου με τους κιρσούς επιδεινώθηκε αρκετά τα τελευταία 10 χρόνια. Οι αναβολές στην αντιμετώπισή τους είχαν να κάνουν με την άρνησή μου να υποβληθώ σε ανοιχτή χειρουργική επέμβαση.

Μετά από σχετική έρευνα για την θεραπεία με laser, και από εξαιρετικές συστάσεις για τον κ. Ματθαίου, έκλεισα ραντεβού για εξέταση, και αμέσως ορίστηκε το ραντεβού για την επέμβαση.

Παρότι επρόκειτο για laser και όχι για χειρουργείο, όταν έφτασε η μέρα υπήρχε από πλευράς μου μια μικρή νευρικότητα. Ο γιατρός, όπως και όλοι οι συνεργάτες του, φρόντισαν από την πρώτη στιγμή, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, να με απαλλάξουν από κάθε ανησυχία.

Όλα γίνανε ήρεμα και σε απόλυτη συνεργασία μου με τον γιατρό, του οποίου η αυτοπεποίθηση, η συγκέντρωση την ώρα της επέμβασης, αλλά και η ωραία του διάθεση, με διαβεβαίωναν για την επιλογή μου να τον εμπιστευτώ.

Με το που ολοκληρώθηκε η επέμβαση, έπλεα σε πελάγη ευτυχίας. Περπάτησα την ίδια μέρα για 5 ώρες. Τις ελαστικές κάλτσες τις φόρεσα για μία εβδομάδα περίπου.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης, 50 μέρες μετά, είναι εντυπωσιακά. Τα πόδια μου έχουν καθαρίσει από τους κιρσούς, και δεν έχουν απομείνει παρά ελάχιστα ίχνη, τα οποία και αυτά θα φύγουν, όπως με διαβεβαίωσε ο γιατρός μέσα στους επόμενους μήνες.

Προτρέπω όποιον διστάζει ακόμα να προχωρήσει σε ανάλογη επέμβαση, να μην το καθυστερήσει. Αποκαταστάθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα, αλλά και το αισθητικό εντελώς ανώδυνα και άμεσα.

Πολλές ευχαριστίες στον εξαιρετικό γιατρό για όλη τη φροντίδα και το νοιάξιμο.