Λέγομαι Σοφία Π., προ 6ετίας υποβλήθηκα σε σαφηνεκτομή άμφω με κλασσικό χειρουργείο από άλλο γιατρό.

Στις 10/01/2015 λόγω υποτροπής υποβλήθηκα σε ενδοαυλική θεραπεία με laser της ελάσσονος σαφηνούς αριστερά, καθώς και σε εκτεταμένες φλεβεκτομές, στην κλινική ΝΕΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Επειδή λοιπόν έχω υποβληθεί και με τις δυο μεθόδους, την κλασσική χειρουργική, το 2008, με τομές και ράμματα και στον ενδοαυλικό με laser πρόσφατα, έχω μέτρο σύγκρισης.

Λοιπόν οι μέθοδοι ΔΕΝ συγκρίνονται. Την πρώτη φορά ήμουν 10 μέρες κλινήρης, χωρίς να μπορώ να κάνω ούτε ένα βήμα. Μετά από κάποιες μέρες, έπρεπε να κόβω τα ράμματα, που ήταν γύρω στα 50!!!

Αντιθέτως, στην πρόσφατη επέμβαση δεν χρειαζόταν να κάνω ολική νάρκωση όπως το 2008, και σηκώθηκα και περπάτησα μετά από 40 λεπτά από τη στιγμή που βρέθηκα στο δωμάτιο μετά το χειρουργείο. Για την ακρίβεια έπρεπε να περπατάω κάθε 2 ώρες.

Δεν χρειάστηκα ούτε παυσίπονο, ούτε τίποτα. Μετά από 2 ώρες έφυγα για το σπίτι μου. Αν γνώριζα την κατάσταση του μετά θα μπορούσα να φύγω κάλλιστα με το αυτοκίνητο μου, χωρίς να χρειαστώ ταξί!!!

Όλα λειτούργησαν άψογα και ήταν έτσι απλά όπως μου τα είχε περιγράψει ο γιατρός, κ. Ματθαίου. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες!!! Το ίδιο ισχύει πρωτίστως για τον γιατρό, τον κ. Ματθαίου που είναι εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος!

Η υποστηρικτική ομάδα του γιατρού επίσης Το περιβάλλον φιλικό και πρόθυμο. Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και ο γιατρός χρησιμοποιεί τις πιο καινούργιες μεθόδους.

Το μόνο που θα μπορούσα να επισημάνω, ο ασθενής στο ιατρείο θα πρέπει να έχει άπλετο χρόνο, γιατί συνήθως τα ραντεβού αργούν, αλλά αν αναλογιστεί κανείς τον φόρτο εργασίας του γιατρού και αυτό μάλλον δικαιολογημένο είναι.

Συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα τόσο τον ίδιο τον κ. Ματθαίου, όσο και την ιατρική του ομάδα.

Εξάλλου και εγώ συστημένη πήγα στο γιατρό.