Όταν αποφάσισα να αντιμετωπίσω το χρόνιο πρόβλημα των ποδιών μου και έπρεπε να ψάξω έναν πραγματικά εξειδικευμένο γιατρό, έκανα για μικρό μεν αλλά ουσιαστικό χρόνο έρευνα στο διαδίκτυο.

Δεν βασίστηκα σε προσωπικές γνωριμίες ή σε συμβουλές τρίτων. Διάβασα, έψαξα και τελικά στάθηκα στο πλήρες καταρτισμένο και καθησυχαστικό ενημερωτικό υλικό του κ. Ματθαίου.

Παρόλο που με διακατέχει η καχυποψία, η επίσκεψή μου στο γιατρό έλυσε αμέσως τις φοβίες μου, τις απορίες μου και η εξέλιξη της εγχείρησης μου ήταν πέρα από το αναμενόμενο. Δεν μπορώ να μη σταθώ στον επαγγελματισμό αλλά και στο ανθρώπινο στοιχείο που τον διακατέχουν.

Με διακριτικότητα και σοβαρότητα ο κ. Ματθαίου μου εξηγεί από την ημέρα του χειρουργείου και κάθε φορά στις συνεδρίες που τον επισκέπτομαι.

Το ιατρείο, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ανθρώπινο και εγώ ως ασθενής ποτέ δεν ένιωσα ότι επισκέπτομαι ένα περιβάλλον ιατρικό. Εύχομαι την ικανοποίηση και την ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι να την νιώσουν και άλλοι ασθενείς του γιατρού. Και ο γιατρός να συνεχίσει με την ίδια στωικότητα και τον ίδιο ζήλο να μας δείχνει την αξία να γίνεσαι, να είσαι γιατρός!!!