Η χρόνια εμφάνιση φλεβίτιδας και κιρσών στα πόδια μου με ανάγκαζαν να γυρίζω κάθε μέρα στο σπίτι από τη δουλειά (μάγειρας σε ξενοδοχείο) με πολύ βαριά πόδια. Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να ανταπεξέλθεις καθημερινά φορώντας τις ειδικές για την φλεβίτιδα κάλτσες.

Δώδεκα χρόνια φορώντας κάλτσες είναι πολύ κουραστικό. Εκατοντάδες άνθρωποι βιώνουν καθημερινά μια τέτοια εμπειρία. Τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε σήμερα όλα αυτά να αποτελούν παρελθόν. Αρκεί να βρεις τα κατάλληλα χέρια τα οποία και να εμπιστευθείς!

Η διαδικασία γίνεται πλέον χωρίς τομές, χωρίς πόνο.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στον ειδικό γιατρό βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μου. Έκλεισα ραντεβού, ο γιατρός έκρινε την κατάσταση και προχωρήσαμε.

Μπαίνοντας στο νοσοκομείο η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Μέσα σε τέσσερις ώρες είχα απαλλαγεί από ένα χρόνιο πρόβλημα που με δυσκόλευε στην καθημερινότητά μου. Η διαφορά στα πόδια έγινε αμέσως αισθητή.

Το βάρος, οι κράμπες, το μούδιασμα είχαν πλέον εξαφανιστεί και τα πόδια μου είχαν την αρχική τους μορφή. Ο επανέλεγχος έδειξε άριστη μετεγχειρητική πορεία, γεγονός που άλλωστε το βίωνα!

Ευχαριστώ το γιατρό κ. Αλέξανδρο Ματθαίου!

Πάντα επιτυχίες!