fbpx

Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου Αθήνα

Κιρσοί Ευρυαγγείες Θεραπεία Φλεβικής Ανεπάρκειας

Logo_Venocare-1200

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΕΒΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ο αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου δημιούργησε το Venocare Athens με σκοπό να προσφέρει επιστημονικά άρτιες και τεχνολογικά σύγχρονες υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας στους ασθενείς που πάσχουν από οποιαδήποτε φλεβική νόσο.

Στο Venocare Athens νιώθουμε περήφανοι για το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας, που σε συνδυασμό με τον τεχνολογικά άριστο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μας επιτρέπει τη σωστή και λεπτομερή διάγνωση και θεραπεία κάθε μορφής φλεβικής νόσου εύκολα και ανώδυνα.

Στόχος μας είναι η άμεση, οριστική Θεραπεία των ασθενών, εξασφαλίζοντας  τους ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα και βελτιώνοντας στο μέγιστο την ποιότητα ζωής τους.

Αποτελεσματικότητα

Αγγειοχειρουργός, Κιρσοί, Ευρυαγγείες - Αλέξανδρος Ματθαίου Αθήνα

Ασφάλεια

Αγγειοχειρουργός, Κιρσοί, Ευρυαγγείες - Αλέξανδρος Ματθαίου Αθήνα

Εμπειρία

Αγγειοχειρουργός, Κιρσοί, Ευρυαγγείες - Αλέξανδρος Ματθαίου Αθήνα

Σεβασμός στον Ασθενή

Αγγειοχειρουργός, Κιρσοί, Ευρυαγγείες - Αλέξανδρος Ματθαίου Αθήνα

Ιατρική Τεχνολογία

Αγγειοχειρουργός, Κιρσοί, Ευρυαγγείες - Αλέξανδρος Ματθαίου Αθήνα

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Ο Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στη θεραπεία κιρσών, θεραπεία ευρυαγγειών και όλων των φλεβικών Παθήσεων, είναι επικεφαλής του Προτύπου Κέντρου Φλεβολογίας Venocare Athens.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΛΕΒΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕΣΩ VIDEO

Σε μια σειρά από video που ακολουθεί, ο έμπειρος και εξειδικευμένος Αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου, σας ενημερώνει για τις φλεβικές παθήσεις και τις θεραπείες που σας παρέχονται

ΕΧΕΤΕ 5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕYΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΕΒΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΑΘΗΣΗΣ

ένα σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο...

Γιατί δημιουργήσαμε ένα νέο, σύγχρονο Φλεβολογικό Κέντρο, που είναι στελεχωμένο από το πλέον καταξιωμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία για διάγνωση και θεραπεία των φλεβικών παθήσεων.

η άρτια επιστημονική κατάρτιση...

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις,έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

η προσοχή στην λεπτομέρεια...

Γιατί θα εκτιμήσουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του φλεβικού σας προβλήματος, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα όργανα διαγνωστικού ελέγχου, με απαραίτητο στη συνέχεια τον πλήρη απεικονιστικό έλεγχο με triplex φλεβών.

η εξατομικευμένη προσέγγιση...

Γιατί οι θεραπευτικές μας προσεγγίσεις είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στο δικό σας πρόβλημα και εγγυώνται την πλήρη αποκατάσταση της οποιασδήποτε φλεβικής σας πάθησης και θα μπορέσετε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

η επιστημονική διασύνδεση...

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η αποκλειστική ενασχόληση με τη θεραπεία των φλεβικών παθήσεων μετουσιώνεται σε πάνω από 3500 επεμβάσεις,έχοντας προσφέρει άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

10ετής.
Εμπειρία & Εξειδίκευση
Στη Θεραπεία Κιρσών & Φλεβικών Παθήσεων

4500
Ενδοαυλικές Θεραπείες Κιρσών

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΙΡΣΩΝ ΜΕ LASER

Η Θεραπεία των κιρσών με Laser είναι μια πολύ ασφαλής μέθοδος, γρήγορη, αναίμακτη και ανώδυνη και μας εξασφαλίζει γρήγορη επαναφορά στις καθημερινές σας δραστηριότητες

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΡΣΟΥΣ

Η Θεραπευτική Κόλλα στους κιρσούς αποτελεί μια ενδοαυλική, ανώδυνη και αναίμακτη τεχνική και θεραπεύει τους κιρσούς που οφείλονται σε βαλβιδική ανεπάρκεια της μείζονος ή και της ελάσσονος σαφηνούς φλέβας ή φλεβών αυτών.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ - TESTIMONIALS

Διαβάστε τι λένε ασθενείς για εμάς και δείτε το Πριν & Μετά από χαρακτηριστικά παραδείγματα ασθενών που θεραπεύτηκαν μόνιμα από τον Αγγειοχειρουργό Αλέξανδρο Ματθαίου

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Για εμάς κάθε ασθενής αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, η οποία απαιτεί τον συνδυασμό των κατάλληλων τεχνικών

ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΦΛΕΒΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Ένας εξειδικευμένος Αγγειοχειρουργός είναι σε θέση να αξιολογήσει την νόσο σας και, μετά από κλινική εξέταση και υπερηχογραφικό έλεγχο, να σας ορίσει την κατάλληλη θεραπεία

Sklirotherapeia

Σκληροθεραπεία

Η Σκληροθεραπεία αποτελεί μια ανώδυνη θεραπεία που χρησιμοποιείται κυρίως στις ευρυαγγείες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριοτητές του.

Mini_Flevektomes

Μίνι Φλεβεκτομές

Η τεχνική των μικροφλεβεκτομών χρησιμοποιείται κατά την αφαίρεση των κιρσών και είναι μια πολύ ανώδυνη μέθοδος με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα

Laser ΓΙΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕίΕ&Sigmaf;

Laser για Ευρυαγγείες

Η θεραπεία των ευρυαγγειών τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αλλάξει ριζικά λόγω της εμφάνισης των Lasers για ευρυαγγείες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ VIDEO

Ο αγγειοχειρουργός Αλέξανδρος Ματθαίου απαντάει σε όλες τις συχνές ερωτήσεις μεσώ Video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα γύρω από τις Φλεβικές Παθήσεις και τις θεραπείες μέσα από την αρθρογραφία μας

Tropoi_Diagnosis

Τρόποι διάγνωσης φλεβικής ανεπάρκειας

Η κλινική εξέταση και η διάγνωση είναι ιδιαίτερα σημαντικές και μπορεί να αποκαλύψουν πολλά σε σχέση με την έκταση του προβλήματος.

Prodiathesi

Προδιάθεση για εμφάνιση θρομβώσεων σε ασθενείς με κιρσούς

Στις παθολογικές φλέβες επικρατούν συνθήκες αυξημένης πίεσης λόγω φλεβικής υπέρτασης, ενώ η ταχύτητα ροής του αίματος είναι αρκετά χαμηλή.

Η ΑΣΦάΛΕΙΑ ΤΗ&Sigmaf; ΕΝΔΟΑΥΛΙΚή&Sigmaf; ΘΕΡΑΠΕίΑ&Sigmaf; ΤΩΝ ΚΙΡΣώΝ ΜΕ Laser

Η ασφάλεια της ενδοαυλικής θεραπείας των κιρσών με Laser

Η ενδοαυλική θεραπεία με χρήση Laser είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης των κιρσών.

Καλέστε μας